10-12-2008 15:52

Managers Werken Thuiswerken Tegen

Managers Werken Thuiswerken Tegen

DEN HAAG - Een grote meerderheid van de Nederlandse werknemers wil flexibeler werken als hun baas hun dat zou aanbieden. Dat blijkt uit een omvangrijk onderzoek van het Platform voor Informatiesamenleving (EPN).

"Werknemers in ons land zijn modern geworden, nu zijn de bedrijven aan zet. De werkgeverskoepels willen wel, maar de managers houden tele- en flexibel werken nog te vaak tegen, omdat ze per se hun medewerkers op de werkvloer willen zien en controleren", laat EPN-directeur Tom van der Maas weten. Hij roept vooral het middenmanagement in de bedrijven op de bakens rigoureus te verzetten. "Alle technische belemmeringen voor telewerken, een van dé oplossingen voor het fileprobleem, zijn inmiddels verdwenen. Internet en andere digitale technologie maken het mogelijk een groot deel van het werk zonder het traditionele kantoor en op andere werktijden en plekken te doen."

Uit de studie blijkt zonneklaar dat het traditionele idee dat mensen op kantoor productiever zijn, achterhaald is. "De trend naar flexibel werken is onomkeerbaar en werkgevers en vakbonden doen er goed aan er niet langer alleen over te praten, maar het snel via goede afspraken te regelen" , aldus Van der Maas. Inmiddels werkt in ons land al 40% van de beroepsbevolking min of meer flexibel. Zo'n 75% is al buiten werktijden bereikbaar per mobiele telefoon of e-mail.
Bron: de Telgraaf

—————

Terug


Gesponsorde links

Snel direct thuiswerk!

Wij hebben de leukste thuisjobs bij de bedrijven!
meer thuiswerk...

Bijverdienen Met Thuiswerken?

Ontdek direct al mijn geheimen Pas dit toe en verdien direct geld!
meer thuiswerk...

Verdien NU Tot € 3.700,- p/m

Tips van succesvolle ondernemers en thuiswerkers
meer thuiswerk...

Thuiswerk Vacatures Inpakwerk

Kies uit meer dan 300.000 banen! Vind nu je droombaan online!
meer thuiswerk...

Eerlijk Thuiswerk!

Vul Enquestes in en verdien per ingevulde enquete...
meer thuiswerk...

Thuiswerk Banen HIER!

Vind Hier THUISWERK Vacatures Online! Parttime en Fulltime
meer thuiswerk...

Extra €€€€ Verdienen

Verdien NU extra GELD vanuit huis! Wordt NU Parttime Thuiswerker!
meer thuiswerk...

Betrouwbaar THUISWERK!

Start vandaag met thuiswerken! Inpakken, Sorteren, Administratief, Telefoon...
meer thuiswerk...Veel geld verdienen, Makkelijk geld verdienen, Thuiswerk Vacatures, Werken vanuit huis, Ondernemen vanuit huis, Thuiswerk Vacatures Voor Moeders, Thuiswerk Vacatures Voor Huisvrouwen